Het Entrepot

Risoprint workshop: make your own zine

(Event in Dutch)

Na een geslaagde riso-initiatie tijdens HYPERDRUK komt Sad Biscuit Studio terug om Het Printlab in te nemen. Deze keer voor een zineworkshop.

Eerst wordt de techniek uitgelegd. Je leert de basic ins en outs van de risomachine en je doet inspiratie op door de artistieke referenties die worden aangekaart. Hierna ga je zelf aan het werk. Is het nu een tekening/ gedicht/ collage of een combinatie van het voorgaande, alles is mogelijk! Alle werken bundelen we finaal samen in zinevorm.

Zines zijn kleine kunstenaarsboekjes op kleine oplage. Een kunstenaar showt er zijn/haar artistiek printwerk en verkoopt of ruilt die voor andere zines. Zines maken zijn een ideale manier om als kunstenaar een zakcentje te verdienen.

Heb je altijd al eens de risotechniek willen ontdekken of ben je er al mee vertrouwd? Van beginner tot gevorderd, iedereen kan deelnemen en gaat naar huis met een risoprinted zine!

Let op: deze workshop gaat enkel door als het minimum aantal van 10 personen bereikt is. Tickets worden uiteraard terugbetaald in dat geval.

Tickets: via Eventbrite (limited places available)

Back to calender

Related events

17/04/2019

HYPERDRUK #2

17/04/2019

Arts festival KONVOOI (Brugge)

17/04/2019

Rotterdam 06/06 Workshop Benjamin Li

Creatief Europese unie

In elkaar geknutseld door UNDEFINED