Workshop Photographer Stacci by OTP member Yorbi (Dutch)

Written bythisismama -04/04/2019

Image forWorkshop Photographer Stacci by OTP member Yorbi (Dutch)

Dit was tot nu toe wel de leukste sessie. Vooral binnen de thema Visual Storytelling was dit heel interessant. Met zijn projecten heeft Stacii de “stille” groepen toch een stem gegeven. Het mooiste is dat hij verschillende groepen voornamelijk een stukje menselijkheid teruggeeft. Zo worden negatief beladen groep toch als allereerst mensen geportretteerd.

Stacci

Het is duidelijk dat hij werkt vanuit zijn eigen ervaring en tegenslagen. Hij gebruikt zijn eigen verhaal om een groter verhaal te schetsen, die bestaat uit verschillende hoofdstukken en personages. De sessie is begonnen met een introductie in zijn leven en levenswerk “Societies”.

Hij heeft verteld waar het allemaal is begonnen en hoe hij zich verder heeft ontwikkeld. Het was ook interessant om een inkijk te hebben in zijn filosofie en hoe hij dit inzet. Het is een constante feedback loop waarbij de het werk en de filosofie elkaar constant beïnvloeden en vooruit stuwen. Hij is zeker een persoon die we als groep vaker contact mee zouden willen. Vooral omdat we voor ons project met mensen willen werken en dat voor hem zijn hele basis is.

This workshop took place at the 2nd of April 2019. Please visit Stacci his website for more background information.

Related posts

04/04/2019

How Was My First Phase Of The OTP-Project? – By Nabil Tkhidousset OTP Rotterdam (in Dutch)

04/04/2019

How was my first phase of the OTP-project? – by Nikki Georgiou OTP Rotterdam

04/04/2019

How was my first phase of the OTP project? – by Yorbi OTP Rotterdam

Creatief Europese unie

In elkaar geknutseld door UNDEFINED